Befejeződött a Hagyományos Magyar Cukrászat képzésünk, melyet az oszkói Édes Vidék Cukrászműhelyben valósítottunk meg. A képzés célja a védett cukrászati termékek ismertetése, és gyakorlati oktatása. A képzésen részt vevők elkészíthették a Dobos torta, Eszterházy torta, Indiáner, Rigó Jancsi, Krémes, Francia krémes, omlós és leveles tepertős pogácsát. Mindenki nagyon lelkesen és érdeklődve várta az éppen aktuális „kihívást”, hogy aztán a tanfolyam végén, a jól megérdemelt pihenésüket megkoronázzák egy kis édességgel maguk, családjuk és barátaik számára.
2024 márciusában Sopronkövesden zajlott a regionális Tájháztalálkozó.
A régió három megyéjéből, Vas, Zala és Győr-Sopron megyéből érkeztek a tájház és helytörténeti gyűjtemények vezetői, akik a nap folyamán szakmai előadásokat hallgathattak meg, többek