+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

Felhasználási feltételek

A www.nepfovasvar.hu a Vasvári Nagytérségi Népfőiskoláért Alapítvány weboldala. Tulajdonosa a Vasvári Nagytérségi Népfőiskoláért Alapítvány. A weboldalt a Chrome Soft Kft. fejleszti és a Vasvári Nagytérségi Népfőiskoláért Alapítvánnyal közösen működteti.

A Vasvári Nagytérségi Népfőiskoláért Alapítvány weboldalain található összes szöveg, kép, grafika, hangfájl, videó fájl és elrendezésük mind a szerzői jogvédelem, és más szellemi tulajdon védelme alá tartoznak. A honlap szöveges, audio, illetve vizuális tartalma bárki által szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető – feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül.

A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik a Vasvári Nagytérségi Népfőiskoláért Alapítványt. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.

Mindent megteszünk azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalunk bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

A Vasvári Nagytérségi Népfőiskoláért Alapítvány fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa. A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a Vasvári Nagytérségi Népfőiskoláért Alapítványát semmiféle felelősség nem terheli.

A honlapunk linkjei elhelyezhetők más online szolgáltatásokban, de fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljünk, és annak megszüntetését kezdeményezzük.