+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

Kiscsőszön járt a Vasvár Népfőiskola

Szeptember 17-én rendezték meg Kiscsőszön az „Együttélésben – Égtájak, Kultúrák Kiscsőszön” programot, melyen a népfőiskola csapata is részt vett. Az egésznapos rendezvényen sok új élménnyel és régi barátokkal találkozhattunk. A rendezvény célja az volt, hogy a Kárpát-medence több térségének hagyományát és ma élő értékeit bemutassa, átadja az odalátogatóknak. Minden kitelepülés hozott magával egy darabot otthonról, megismertetve értékeit az érdeklődőkkel. A nap folyamán fantasztikus ízekkel ismerkedhettünk meg a erdélyi, kárpátaljai, ormánsági, Vas megyei és térségi csapatok jóvoltából.
A rendezvény kiemelt vendége volt Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár, akit Vörösmarty Éva, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke, Papp Tamás, a Veszprém Megyei Értéktár Bizottság korábbi elnöke, Kovács Norbert, az Élő Forrás elnöke és a térség polgármesterei fogadtak. A délutáni órákban a már a Kultúrpajta felé vettük az irányt, hiszen a vendégek csodálatos műsorokkal kápráztatták el a közönséget.

@kovacsivett.kivifoto
@kovacsivett.kivifoto
@kovacsivett.kivifoto

További hírek

Meseíró pályázat diákoknak – 2024

A Vasvár Népfőiskola Meseíró pályázatot hirdet, általános iskolás 5-8. évfolyamos diákok 3 fős csapatai számára.         A jelentkezők által beküldött pályázatokat a Vasvár Népfőiskola szakmai

Népfőiskolai Filmklub