
Világhírű magyar desszertek és helyi édességek
A képzés célja a védett cukrászati termékek, illetve a magyar hagyományok szerint készítendő termékek ismertetése, bemutatása és gyakorlati oktatása. A képzés során a résztvevők megismerik az eredeti Somlói galuska, Lúdláb torta, Rákóczi túróslepény, Gundel palacsinta, Vasvári krémes tekercs készítését, továbbá a népszerű hagyományos Habroló készítés folyamatát. A képzés célja a hagyományok tiszteletén és az értékmentésen túl a szakmai irányelvek megismerése, azok pontos gyakorlati alkalmazása. |
Képzési alkalmak:
2025.03.01. (szombat) 17.00-20.00
2025.03.02. (vasárnap) 09.00-13.30
2025.03.07. (péntek) 17.00-20.00
2025.03.08. (szombat) 09.00-13.30
2025.03.14. (péntek) 17.00-20.00
2025.03.15. (szombat) 09.00-13.30
2025.03.21. (péntek) 17.00-20.00
2025.03.22. (szombat) 09.00-13.30
Jelentkezési határidő: 2025.02.03.
Regisztrációs díj: 90.000,- Ft