+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

Világhírű magyar desszertek és helyi édességek

A képzés célja a védett cukrászati termékek, illetve a magyar hagyományok szerint készítendő termékek ismertetése, bemutatása és gyakorlati oktatása.
A képzés során a résztvevők megismerik az eredeti Somlói galuska, Lúdláb torta, Rákóczi túróslepény, Gundel palacsinta, Vasvári krémes tekercs készítését, továbbá a népszerű hagyományos Habroló készítés folyamatát.
A képzés célja a hagyományok tiszteletén és az értékmentésen túl a szakmai irányelvek megismerése, azok pontos gyakorlati alkalmazása.

Képzési alkalmak:
2025.03.01. (szombat) 17.00-20.00
2025.03.02. (vasárnap) 09.00-13.30

2025.03.07. (péntek) 17.00-20.00
2025.03.08. (szombat) 09.00-13.30

2025.03.14. (péntek) 17.00-20.00
2025.03.15. (szombat) 09.00-13.30

2025.03.21. (péntek) 17.00-20.00
2025.03.22. (szombat) 09.00-13.30

Jelentkezési határidő: 2025.02.03.
Regisztrációs díj: 90.000,- Ft

  • 00

    Nap

  • 00

    óra

  • 00

    perc

  • 00

    másodperc

dátum

2025 márc 01 - 22

időpont

17:00 - 13:30

Résztvételi díj

90,000.00HUF

helyszín

Édes Vidék Cukrászműhely
9825 Oszkó, Rákóczi u. 51.