+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

Vegán ételek—az alapoktól

Szeretnél betekintést nyerni a vegán konyha világába, de nem tudod, hol kezdd? Ezen az alkalmon megmutatjuk neked azokat az alapokat, amelyekkel könnyedén elindulhatsz, és a saját igényeid szerint építheted tovább a tudásodat.

A workshop fő témája a tejtermékek növényi alapú helyettesítése, hiszen ez az egyik leggyakoribb kérdés a vegán konyhában. Olyan alapkészítményeket tanulunk meg elkészíteni, amelyek sokoldalúan felhasználhatók, és a mindennapi főzést is megkönnyítik.

A program során együtt elkészítünk

  • háromféle növényi tejet, amelyeket rögtön kipróbálunk, mennyei puding formájában
  • egy krémes vegán tejfölt, amelyet egy finom rakott zöldségételhez használunk fel
  • egy ízletes salátaöntetet, hogy a friss zöldségek is szerepet kapjanak az étkezésben
  • egy fűszeres vegán körözöttet, melyen keresztül megismerkedünk a tofuval, egy sokoldalúan felhasználható és tápanyagokban gazdag alapanyaggal.

Ez a workshop nem csupán receptekről szól – célunk, hogy egy olyan stabil kiindulópontot adjunk, amelyből bátran tovább kísérletezhetsz és építkezhetsz a saját konyhádban. Ha érdekel a növényi alapú táplálkozás, vagy egyszerűen csak szeretnél új ízeket és technikákat kipróbálni, itt a helyed, várunk szeretettel!

Oktató: Fürjné Simon Edina

Helyszín: Ízes Vidék Gasztroműhely (Oszkó, Rákóczi u. 51.)
Részvételi díj: 16 000 Ft

  • 00

    Nap

  • 00

    óra

  • 00

    perc

  • 00

    másodperc

dátum

2025 márc 21

időpont

15:00 - 19:00

Résztvételi díj

16,000.00HUF

helyszín

Gasztroműhely
9825 Oszkó, Rákóczi u. 51.

Szervező

Bohárné Szabó Mónika
Telefon
+36300952701
Email
uh.ravsavofpen@akinom.enrahob