
Tradicionális húzott rétes workshop
A paraszti ünnepek nélkülözhetetlen süteménye volt. Az 1700 évek közepétől készítik, a 20. század elejére országosan elterjedt

Hajszálvékonyra húzott, ropogós tésztarétegek, gazdagon töltelékkel, aranybarnára sütve. A jó rétest mindenki szereti

Mentsük meg és tanuljuk meg minél többen a lassan feledésbe merülő vidéki házi húzott réteskészítés titkát. A tésztakészítés fortélyait, a töltelék sokféleségét


Édes vagy sós?
Hogyan nyújtsuk? –hogyan tekerjük? –Mikor nem szakad el a tészta? – Hogyan süssük ropogósra?
Élményprogramunkon mindenki készít, kóstol és természetesen csomagolhat is az elkészült finomságokból.



Édes vagy sós?
Hogyan nyújtsuk? –hogyan tekerjük? –Mikor nem szakad el a tészta? – Hogyan süssük ropogósra?

Élményprogramunkon mindenki készít, kóstol és természetesen csomagolhat is az elkészült finomságokból.






Regisztrálni az alábbi linken lehetséges:
https://nepfovasvar.hu/szolgaltatasok/izes-videk-gasztromuhely-programok/