+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

PARNO GRASZT—Szentkúti Esték I/III

Az egyik legeredetibb autentikus cigány zenét játszó zenekar, akik egyedi színpadi megjelenésükkel, hagyományos hangszereikkel, utánozhatatlan táncos előadásmódjukkal és bődületes energiájukkal járulnak hozzá a közönség garantált, mindent elsöprő hangulatához.

A zenekar bejárta már szinte az egész világot, koncerteztek Európa szerte, Ázsia több országában, többször az USA-ban és Mexikóban is. A sikerélmény mindenhol ugyanaz, önfeledt örömzene és tánc.

A több mint 30 éve működő banda a kezdetektől fogva slágereket hozott létre. A zenekar folyamatosan új stílusú és megjelenésű dalokkal készül, hogy minél színesebbé tegye a repertoárt és mindenki számára elérhetővé váljon az igazi Parno Graszt életérzés.

Évről-évre szintén elismert előadókkal kollaborál a zenekar, idetartozik a Bohemian Betyars, Punnany Massif, Bagossy Brothers, Kávészünet és habár eltérő stílus de a Pogány Indulóval is kiválóan együttműködik a zenekar dinamikája.

A 6 fős zenekar (amely alkalomadtán 8 főre bővül), egy családot alkot. A tagok közötti kapcsolat megrendíthetetlen, mivel mindenki rokonságban áll mindenkivel. Talán ez lehet a zenekar sikerének egyik titka, a törhetetlen egység.

Kapunyitás: 18:15
Kezdés: 19:00
Időpont: 2024. június 30. (vasárnap)
Helyszín: Szentkút Színpad, Vasvár

Jegyvásárlás:
https://nepfovasvar.hu/szolgaltatasok/szentkuti-estek 

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

dátum

2024 jún 30

időpont

19:00

Szervező

Nagy Kriszta
Telefon
+36305858322