+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

Olasz rizottó és cannoli siciliano készítése

Az olasz konyhára a könnyedség és a sokszínűség egyaránt jellemző. Minden régiónak megvan a specialitása.

A program során megtanulhatjuk hogyan készül a tökéletes krémesen lágy olasz rizottó és a cannoli siciliano a jellegzetes szicíliai édesség.

Ismerje meg az olasz konyha titkait – várjuk Önt is!

A kurzus időtartama: 3,5 óra

Pastry Chef: Mehmet Kolsuz

Részvételi díj: 12.900,- Ft

Regisztrálok:
https://nepfovasvar.hu/szolgaltatasok/izes-videk-gasztromuhely-programok/#programok

dátum

2023 ápr 16
Lejárt dátum!

időpont

09:00 - 12:30

helyszín

Gasztroműhely
9825 Oszkó, Rákóczi u. 51.

Szervező

Bohárné Szabó Mónika
Telefon
+36300952701
Email
uh.ravsavofpen@akinom.enrahob