LIKŐR KÉSZÍTŐ WORKSHOP /2. alkalom/
Tudtátok? Kr. u. 1100 táján pároltak le először bort párlat készítése céljából. Varázserőt tulajdonítottak ezeknek az italoknak, hisz az élet vizeként tekintettek rájuk.
Szakember által vezetett tanfolyamunk keretében finom, ízharmónikus házi likőröket és ajándékitalokat fogunk készíteni. A programot szeretettel ajánljuk minden érdeklődő figyelmébe!
Egy üveg finom likőr az ünnepek kelléke, szép üvegbe töltve ajándéknak is különleges.
A 2 x 3 órás kurzus alatt elsajátíthatjátok a likőrkészítés fortélyait. A második alkalommal természetesen megkóstoljuk az elkészített párlatokat.
Mi bátran kísérletezünk az ízekkel! – várunk Titeket is!
A kurzus időtartama: 3,5 óra
Helyszín: Gasztroműhely, Oszkó 9825, Rákóczi utca 51.
Időpont:
alkalom: 2022. november 17. (csütörtök) 17 óra
alkalom: 2022. december 16. (péntek) 17 óra
alkalom: 2022. november 17. (csütörtök) 17 óra
alkalom: 2022. december 16. (péntek) 17 óra
Oktató: Vízvári Sándor, szőlész-borász
Részvételi díj: 24.500,- Ft