
Vadhús különlegességek
Az ősz egy csodálatos időszak a vadászok számára. Az erdők színpompás színekbe borulnak, a levelek lehullanak és a vadak aktívvá válnak. Nem csak ősszel lehet vadhúst fogyasztani, hanem az év minden szakaszában is. Az erdőben eltöltött napok élményekkel és izgalmakkal teli kikapcsolódást jelentenek mindenki számára. A vadászat azonban nem csak a sportról szól, hanem a vadászott állatok húsának elkészítéséről is. Ezen a workshopon a vad húsok tökéletes elkészítését mutatjuk be Komáromi Márton séffel. Három komplett tányért tervez elkészíteni a résztvevőkkel éttermi szinten, de otthoni megvalósítással.
- Szarvas tatár-petrezselyem emulzió-pirított zsemle korong-tojás gél
- Vaddisznó gerinc-pirított nudli-tejszínes gomba mártás
- Fácán mell/ Rántott fácán comb-burgonya krém-lilahagyma lekvár
Oktató: Komáromi Márton, séf
Helyszín: Ízes Vidék Gasztroműhely (Oszkó, Rákóczi u. 51.)
Részvételi díj: 20 800 Ft