+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

Vadhús különlegességek

Az ősz egy csodálatos időszak a vadászok számára. Az erdők színpompás színekbe borulnak, a levelek lehullanak és a vadak aktívvá válnak. Nem csak ősszel lehet vadhúst fogyasztani, hanem az év minden szakaszában is. Az erdőben eltöltött napok élményekkel és izgalmakkal teli kikapcsolódást jelentenek mindenki számára. A vadászat azonban nem csak a sportról szól, hanem a vadászott állatok húsának elkészítéséről is. Ezen a workshopon a vad húsok tökéletes elkészítését mutatjuk be Komáromi Márton séffel. Három komplett tányért tervez elkészíteni a résztvevőkkel éttermi szinten, de otthoni megvalósítással.

  • Szarvas tatár-petrezselyem emulzió-pirított zsemle korong-tojás gél
  • Vaddisznó gerinc-pirított nudli-tejszínes gomba mártás
  • Fácán mell/ Rántott fácán comb-burgonya krém-lilahagyma lekvár

Oktató: Komáromi Márton, séf

Helyszín: Ízes Vidék Gasztroműhely (Oszkó, Rákóczi u. 51.)
Részvételi díj: 20 800 Ft

  • 00

    Nap

  • 00

    óra

  • 00

    perc

  • 00

    másodperc

dátum

2025 ápr 28

időpont

05:00 - 20:00

Résztvételi díj

20,800.00HUF

helyszín

Gasztroműhely
9825 Oszkó, Rákóczi u. 51.

Szervező

Bohárné Szabó Mónika
Telefon
+36300952701
Email
uh.ravsavofpen@akinom.enrahob