+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

Kovászoskenyér-készítés

Te is elgondolkodtál rajta, milyen lenne saját kenyeret sütni, de nem tudod hogyan kezdj bele a kovászolásba? Esetleg már meg is próbálkoztál a kenyérsütéssel, de nem lett olyan a végeredmény, amelyről álmodtál?

Az otthon sütött kenyérnek nincs párja. A frissen sütött kenyér illata beragyogja az egész napot. A kenyér tetejére „rajzolt” minták szebbnél-szebbé varázsolnak egy kis cipót is. Az első szeletek és az első harapások a magad által sütött kenyérből… Friss és ropogós és az íze semmihez sem hasonlítható. Ez ám a kenyér….
Ezek mellett pedig ott vannak a családtól, barátoktól, ismerősöktől kapott dícséretek. Talán még soha nem ettek ilyen finom, friss, ropogós kenyeret.

Egy kenyérsütő workshop alkalmával nálunk megtanulhatod mi az igazán finom kovászos kenyér „titka”!

Elsajátíthatsz minden fontos szabályt, praktikát a kovászolással kapcsolatban: hogyan indítjuk el a kovász nevelést, hogyan érdemes etetni, milyen fázisai vannak, stb.
Gyere el hozzánk, és sajátítsd el ezt a tudást, hogy elkápráztasd ismerőseid a friss, ropogós, illatos házi kenyér készítésével.

Kérjük, egy tálat és egy konyharuhát hozz magaddal!

Oktató: Harmath Éva

  • 00

    Nap

  • 00

    óra

  • 00

    perc

  • 00

    másodperc

dátum

2025 máj 24

időpont

09:00 - 13:00

Résztvételi díj

17,800.00HUF

helyszín

Gasztroműhely
9825 Oszkó, Rákóczi u. 51.

Szervező

Bohárné Szabó Mónika
Telefon
+36300952701
Email
uh.ravsavofpen@akinom.enrahob