+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

Húsvétváró menü—Komáromi Márton séffel

Készülj velünk a húsvétra egy kulináris program keretein belül, ahol közösen sütünk-főzünk, krémeket készítünk és zöldségeket savanyítunk! Workshopunkon hagyományos és különleges húsvéti finomságokat készítünk együtt, hogy az ünnepi asztalra valódi ínyencségek kerüljenek.

  • Fonott kalács
    Közösen dagasztjuk, fonjuk és sütjük meg a tökéletes, élesztős vajas kalácsot, amely az ünnepi reggeli elengedhetetlen része.
  • Húsvéti tojáskrémek—öt különböző változatban!
    Klasszikus tojáskrém mustárral
    Pikáns tojáskrém frissen reszelt tormával
    Krémes majonézes tojássaláta
    Francia stílusú tojássaláta (gribiche)
    Kaszinótojás ínycsiklandó tartármártással
  • Savanyított zöldségek – friss, roppanós húsvéti köretek
    Francia savanyítólé készítése
    Ízletes hagymasaláta
    Zamatos paradicsomsaláta
    Különleges tökmagolajos babsaláta
  • Répatorta
    A húsvéti desszert sem maradhat el! Egy klasszikus, fűszeres és krémes répatortát készítünk, ami tökéletes lezárása az ünnepi lakomának.
  • 00

    Nap

  • 00

    óra

  • 00

    perc

  • 00

    másodperc

dátum

2025 ápr 07

időpont

17:00 - 20:00

Résztvételi díj

19,800.00HUF

helyszín

Gasztroműhely
9825 Oszkó, Rákóczi u. 51.

Szervező

Bohárné Szabó Mónika
Telefon
+36300952701
Email
uh.ravsavofpen@akinom.enrahob