
Húsvétváró menü—Komáromi Márton séffel
Készülj velünk a húsvétra egy kulináris program keretein belül, ahol közösen sütünk-főzünk, krémeket készítünk és zöldségeket savanyítunk! Workshopunkon hagyományos és különleges húsvéti finomságokat készítünk együtt, hogy az ünnepi asztalra valódi ínyencségek kerüljenek.
- Fonott kalács
Közösen dagasztjuk, fonjuk és sütjük meg a tökéletes, élesztős vajas kalácsot, amely az ünnepi reggeli elengedhetetlen része. - Húsvéti tojáskrémek—öt különböző változatban!
Klasszikus tojáskrém mustárral
Pikáns tojáskrém frissen reszelt tormával
Krémes majonézes tojássaláta
Francia stílusú tojássaláta (gribiche)
Kaszinótojás ínycsiklandó tartármártással - Savanyított zöldségek – friss, roppanós húsvéti köretek
Francia savanyítólé készítése
Ízletes hagymasaláta
Zamatos paradicsomsaláta
Különleges tökmagolajos babsaláta - Répatorta
A húsvéti desszert sem maradhat el! Egy klasszikus, fűszeres és krémes répatortát készítünk, ami tökéletes lezárása az ünnepi lakomának.