+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

Halételek—Komáromi Márton séffel

A programon az alábbi 3 halas fogás lesz terítéken:

• Citrusos lazac tatár, ropogós kenyérrel és paradicsom salátával
• Pisztráng karamelizált káposzta főzelékkel, napraforgó pralinével és pirított napraforgómaggal.
• Harcsa paprikás juhtúrós sztrapacskával

Ezeken a fogásokon keresztül a résztvevők megtanulhatják a halak előkészítésének és sütésének alapjait, valamint néhány különleges technikát is elsajátíthatnak, amelyekkel lenyűgözhetik vendégeiket. A workshop során részletesen bemutatásra kerülnek a különböző halfajták és azok jellemzői, továbbá megosztunk néhány hasznos tippet is a hal frissességének és minőségének megőrzéséhez. Az esemény végén a résztvevők közösen elfogyaszthatják az elkészült ételeket, melyek ízletes és látványos zárása lesz a napnak.

Oktató: Komáromi Márton, séf

Helyszín: Ízes Vidék Gasztroműhely (Oszkó, Rákóczi u. 51.)
Részvételi díj: 19 800 Ft

  • 00

    Nap

  • 00

    óra

  • 00

    perc

  • 00

    másodperc

dátum

2025 márc 17

időpont

17:00 - 20:00

Résztvételi díj

19,800.00HUF

helyszín

Gasztroműhely
9825 Oszkó, Rákóczi u. 51.

Szervező

Bohárné Szabó Mónika
Telefon
+36300952701
Email
uh.ravsavofpen@akinom.enrahob