fbpx

+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

Hagyományörző magyar cukrászat képzés / 3. alkalom

A képzés célja a védett cukrászati termékek, illetve a magyar hagyományok szerint készítendő termékek ismertetése, bemutatása és gyakorlati oktatása.
A képzés során a résztvevők megismerik az eredeti Dobos torta, Eszterházy torta, Indiáner, Rigó Jancsi, Krémes és a Francia krémes készítését, továbbá a népszerű hagyományos különleges termékek közül (HKT) az omlós és a leveles tepertős pogácsa előírásait és a készítés folyamatát.
A képzés célja a hagyományok tiszteletén és az értékmentésen túl a szakmai irányelvek megismerése, azok pontos gyakorlati alkalmazása.

Képzésünknél lehetőség van várólistára is feliratkozni:

https://backofficeplusznetwork.lpages.co/népfőiskola-vasvár-hagyományos-cukrászat-várólista-oldal/

dátum

2022 márc 11
Lejárt dátum!

időpont

15:00 - 20:00

helyszín

Édes Vidék Cukrászműhely
9825 Oszkó, Rákóczi u. 51.

Szervező

Bohárné Szabó Mónika
Telefon
+36300952701
Email
uh.ravsavofpen@akinom.enrahob