+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

Hagyományőrző magyar cukrászat képzés / 2. alkalom

A képzés célja a védett cukrászati termékek, illetve a magyar hagyományok szerint készítendő termékek ismertetése, bemutatása és gyakorlati oktatása.
A képzés során a résztvevők megismerik az eredeti Dobos torta, Eszterházy torta, Indiáner, Rigó Jancsi, Krémes és a Francia krémes készítését, továbbá a népszerű hagyományos különleges termékek közül (HKT) az omlós és a leveles tepertős pogácsa előírásait és a készítés folyamatát.
A képzés célja a hagyományok tiszteletén és az értékmentésen túl a szakmai irányelvek megismerése, azok pontos gyakorlati alkalmazása.

Képzésünknél lehetőség van várólistára is feliratkozni:

https://backofficeplusznetwork.lpages.co/n%C3%A9pf%C5%91iskola-vasv%C3%A1r-hagyom%C3%A1nyos-cukr%C3%A1szat-v%C3%A1r%C3%B3lista-oldal

dátum

2022 febr 26
Lejárt dátum!

időpont

08:00 - 09:00

helyszín

Oszkó Közösségi Ház
Oszkó, Molnár Antal u. 4.