+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

Fermentálás házilag

A kurzuson megismerheted azt az ősi tartósítási eljárást, amivel természetes probiotikus ételeket készíthetsz és miért hasznosak a szervezetünk számára a fermentált élelmiszerek és hogyan támogatják az immunrendszerünket.

Három féle fermentált savanyúságot készítünk idényzöldségekből a kurzus során. Ezeket a program végén haza lehet vinni, ezért 3 darab befőttesüveget szükséges mindenkinek hozni magával.

Időpont:

2024. szeptember 27. (péntek) 15:00-17:00

Oktató: Hajdú Veronika

  • 00

    Nap

  • 00

    óra

  • 00

    perc

  • 00

    másodperc

dátum

2024 szept 27

időpont

15:00 - 17:00

Résztvételi díj

12,000.00HUF

helyszín

Gasztroműhely
9825 Oszkó, Rákóczi u. 51.

Szervező

Böde - Tóth Zsanett
Telefon
+36-30-931-7140
Email
uh.ravsavofpen@ttenasz.htot.edob