+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

Fermentálás és házi túró készítése otthon

A kurzuson megismerheted azt az ősi tartósítási eljárást, amivel természetes probiotikus ételeket készíthetsz.
A kurzus első felében megismerheted, hogy miért hasznosak a szervezetünk számára a fermentált élelmiszerek és hogyan támogatják az immunrendszerünket.
Három féle fermentált savanyúságot készítünk idényzöldségekből a kurzus során. Ezeket a program végén haza lehet vinni, ezért 3 darab befőttesüveget szükséges mindenkinek hozni magával.
A kurzus második felében megtanulhatod, hogyan is kell elkészíteni az igazi friss házi túrót.
 
 
Oktatók: Hajdú Veronika és Agócs Mónika
A kurzus időtartama: 2 óra
Részvételi díj: 12.500,- Ft
Időpont:
2023. szeptember 29. (péntek) 15:00-17:00
Regisztrálni az alábbi linken lehetséges:
https://nepfovasvar.hu/…/izes-videk-gasztromuhely…/

dátum

2023 szept 29
Lejárt dátum!

időpont

15:00 - 17:00

helyszín

Gasztroműhely
9825 Oszkó, Rákóczi u. 51.

Szervező

Böde - Tóth Zsanett
Telefon
+36-30-931-7140
Email
uh.ravsavofpen@ttenasz.htot.edob