+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

Alapozó főző workshop /Sütőtök krémleves bacon chipsszel és pirított tökmaggal & Vasi dödölle/

Ön is szereti a változatos, ízletes, egyszerű ételeket? Az alap főzőtanfolyamokon hasznos és rendszerezett tudásra tehet szert.

Fortélyok, trükkök, melyekkel szívesen tér haza és használja fel a főzés során. Ennek segítségével saját kezébe veheti a saját és családja egészségét. Bátran hívhat barátokat, akár ebédre is.

Unja a menzát, az ételrendelést, vagy egy új élethelyzetbe került? Többször próbálkozott már a főzéssel, de valami mindig balul sikerült?  Nálunk pontos magyarázatot kap mindenre, mi miért, és hogyan működik, mik az azok az alapvető technikák, amik segíteni fognak, hogy ha főzni szeretne, annak siker legyen az eredménye.

A kurzus időtartama: 3,5 óra

Helyszín: Gasztroműhely, Oszkó

Időpont:
2022. november 24. (csütörtök) 17 óra

Oktató: Lancsák Károly Chef

Részvételi díj: 25.000,- Ft

Regisztráció: https://nepfovasvar.hu/szolgaltatasok/izes-videk-gasztromuhely-programok/

dátum

2022 nov 24
Lejárt dátum!

időpont

17:00 - 20:30

helyszín

Gasztroműhely
9825 Oszkó, Rákóczi u. 51.