
Alapozó főző workshop /Sütőtök krémleves bacon chipsszel és pirított tökmaggal & Vasi dödölle/
Ön is szereti a változatos, ízletes, egyszerű ételeket? Az alap főzőtanfolyamokon hasznos és rendszerezett tudásra tehet szert.
Fortélyok, trükkök, melyekkel szívesen tér haza és használja fel a főzés során. Ennek segítségével saját kezébe veheti a saját és családja egészségét. Bátran hívhat barátokat, akár ebédre is.
Unja a menzát, az ételrendelést, vagy egy új élethelyzetbe került? Többször próbálkozott már a főzéssel, de valami mindig balul sikerült? Nálunk pontos magyarázatot kap mindenre, mi miért, és hogyan működik, mik az azok az alapvető technikák, amik segíteni fognak, hogy ha főzni szeretne, annak siker legyen az eredménye.
A kurzus időtartama: 3,5 óra
Helyszín: Gasztroműhely, Oszkó
Időpont:
2022. november 24. (csütörtök) 17 óra
Oktató: Lancsák Károly Chef
Részvételi díj: 25.000,- Ft
Regisztráció: https://nepfovasvar.hu/szolgaltatasok/izes-videk-gasztromuhely-programok/