+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

Alapozó főző workshop /Libaragu leves & Sült liba, almás-pezsgős párolt káposztával, hagymás tört burgonya/

„De szeretnék gazdag lenni, egyszer libasültet enni” – írta József Attila.

Tanuljuk meg a titkot, hogyan készítsük el a magyar konyhában klasszikusnak számító sült libát.

Az illatos alma és a pezsgő különleges gasztrokalandot ígér!

Tartson velünk, készítse el és kóstoljon bele! Várjuk programon!

A kurzus időtartama: 3,5 óra

Helyszín: Gasztroműhely, Oszkó

Időpont:
2022. december 8. (csütörtök) 17 óra

Oktató: Lancsák Károly Chef

Részvételi díj: 25.000,- Ft

Regisztráció: https://nepfovasvar.hu/szolgaltatasok/izes-videk-gasztromuhely-programok/

dátum

2022 dec 08
Lejárt dátum!

időpont

17:00 - 20:30

helyszín

Gasztroműhely
9825 Oszkó, Rákóczi u. 51.