+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

Ismerje meg a Vasvár Népfőiskola programkínálatát!
Program

Népfőiskolai Hálózati Találkozó

2023. október 11.

Szeretettel hívunk meg benneteket a Vasvár Népfőiskola szervezésében, valamint a mezőörsi, a kiscsőszi, a tatai, az agyagoszergényi, a kápolnásnyéki és a királyszállási népfőiskolák társrendezésében megvalósuló Hálózati Műhelynapokra, amelyet első alkalommal 2023. október 11-én szervezünk Vasváron, a Békeházban.

 

A kezdeményezés célja, hogy lehetőséget adjunk első lépésben a Dunántúlon működő népfőiskolák mélyebb megismerésére, a hálózaton belüli szakmai együttműködés erősítsére, jó gyakorlataink megosztására. Bízunk benne, hogy ennek eredményeként hálózatos elven működő, több népfőiskola által közösen megvalósított programokkal gazdagodhat majd a közösségünk.
Elképzelésünk szerint a Hálózati Műhelynapoknak márciusig bezárólag a fent felsorolt népfőiskolák mindegyike helyszínt fog biztosítani, összesen 7 alkalommal. Bízunk benne, hogy ezt követően is folytatódik a program, további népfőiskolák szervezőként való bekapcsolódásával.

A találkozók alkalmával a házigazda népfőiskolák részletesebben is bemutatják tevékenységüket, emellett valamennyi résztvevő népfőiskolának lehetősége lesz tematikus együttműködési javaslatok megfogalmazására is. Minden egyes alkalommal szeretnénk egy előre egyeztetett, mindenki számára releváns kiemelt témát részletesebben is megtárgyalni, a felmerülő kérdésekre kooperatív javaslatokat megfogalmazni. A találkozókon teret adnak a hálózat számára fontos információk megosztására a felmerülő kihívások, közös feladatok személyes megbeszélésére.

A programra szeretettel várjuk a Kárpát-medencei Népfőiskolai Hálózat valamennyi tagjának képviselőit. Fontosnak tartjuk, hogy a találkozók ne csak vezetői szinteket kapcsoljanak össze, hanem lehetőséget adjanak a népfőiskoláknál dolgozó, – az együttműködés szempontjából releváns témákat gondozó – kollégák közötti kapcsolatok kialakítására, erősítésére is.

Szeretettel várjuk a Vasvár Népfőiskolában!

Regisztráljon aktuális felnőttképzéseinkre

Drónpilóta képzés

Alapfokú Gombász Ismeretek

Drónpilóta képzés

Drónpilóta képzés

Vasvári Békeház

Népfőiskolai Hálózati Találkozó
2023. október 11.

Tervezett program

9.00 – 10.00 Érkezés, regisztráció

10.00 – 10.10 Köszöntés, indító gondolatok

10.10 – 10.30 Hálózati együttműködés és kommunikáció perspektívái a Kárpát-medencei Népfőiskolai Hálózat      működésében – Kárpáti Árpád hálózati igazgató (Lakitelek Népfőiskola)

10.30 – 11.00: Népfőiskola bemutatkozása – Kovács István Szakmai vezető (Vasvár Népfőiskola)

11.00 – 11.30 Folyamatok automatizálásának gyakorlata a program- és szolgáltatásszervezésben – Varga Eszter (Vasvár Népfőiskola)

11.30 – 12.30         Tematikus együttműködési javaslatok ismertetése, kiemelt témakörök kiválasztása (moderált beszélgetés keretében, a népfőiskolák jelen lévő képviselőinek aktív közreműködésével)

12.30 – 13.15 Közös ebéd

13.15 –14.15         Közösségben a fiatalokkal” – fiatalok bevonásának lehetőségei, kihívásai a népfőiskolák működésében. (felvezeti Zágorhidi Czigány Sebestyén ifjúsági koordinátor  (Vasvár Népfőiskola), majd moderált beszélgetés)

14.15 – 15.00 „Hálózati Műhelynapok” programsorozat megtervezése 2024. február végéig (helyszínek, időpontok, témakörök lerögzítése, munkamódszer egyeztetése)

15.00 – 16.30 Fakultatív program: a Vasvár- népfőiskola működési tereinek megtekintése (Domonkos Kolostor, Ízes Vidék Gasztroműhely, Népfőiskolai Stúdió, Oszkó Szőlőhegy – Hegypásztor pincék)

Regisztráció

Regisztrálni az alábbi űrlapon lehet.

A regisztráció az űrlap kitöltésével válik érvényessé!

A regisztráció határideje: 2023. október 9.

A program helyszíne

Vasvár Népfőiskola – Békeház 

9800 Vasvár, Kossuth Lajos u. 10.

Tervezze meg az utazását: kattintson IDE

További kérdései vannak?

Kérjük olvassa el a Gyakran ismételt kérdéseket ahol a legtöbb kérdésére választ találhat.

Amennyiben olyan kérdése merül fel, amelyekre nem talált választ, keresse munkatársunkat: 

Zágorhidi-Czigány Sebestyén – telefon: 06 30 744 0970


Regisztráció

Regisztrálni az alábbi űrlapon lehet. A programon a résztvevők száma korlátozott. A találkozóra a szabad helyeket az űrlapon tudja követni. Jelenleg csak az itt látható szabad helyek állnak rendelkezésre. 

Felhívjuk figyelmét, hogy a jelentkezés az űrlap kitöltésével válik érvényessé!

A regisztrációval kapcsolatos további kérdéseire a Gyakran ismételt kérdéseknél talál választ.

Gyakran ismételt kérdések

Igen, a program helyszín közelében a kijelölt parkolóban.

Szeretettel várjuk a népfőiskolák munkatársait, önkénteseit. Kérjük a kísérőket is regisztrálja a fenti űrlapon.

Legkorábban a kurzus kezdése előtt fél órával tudjuk fogadni, hálásak vagyunk, ha legalább 15 perccel a kezdés előtt meg tudnak érkezni.

A program során frissítőket, esetenként ebédet biztosítunk. Kérjük a jelentkezési űrlapon ezt az igényt jelezze.  Ha további kérdés merül fel kérjük egyeztessen a programszervezővel, ő tájékoztatja a lehetőségekről.

Kérjük a regisztráció követően kiküldött levelünkben lévő lemondási linkre kattintva mondja le a részvételt, vagy jelezze a programszervezőnek.

Sajnos ez esetben erre a programra már nincs szabad helyünk vagy a regisztráció lezárult, mert a jelentkezési határidő elmúlt. Kérjük vegye fel a  kapcsolatot a programszervezővel.

Kérjük lehetőség szerint a prograkezdés előtt vagy a rendzevény folyamán jelezze a programszervezőnek a változást. Reméljük hamarosan ismét ellátogat a Vasvár Népfőiskolába és lehetőség nyílik a helyszíneink megismerésére.

Örülünk, hogy részt tud venni a programon, kérjük lehetőség szerint az esemény előtt vagy a program folyamán jelezze a programszervezőnek a változást.

Amennyiben további kérdése merül fel, keresse a programszervezőt vagy titkársági munkatársunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Vasvár Népfőiskola titkárság

  • e-mail: uh.ravsavofpen@ofni
  • telefon: 06 30 095 2701

Új felnőttképzések fejlesztése

Ha átgondolta milyen felnőttképzésre lenne igénye, és nem találja a fenti listában, keressen minket bizalommal. Az Ön igényeinek megfelelő felnőttképzést megtervezzük, felnőttképzési szakértő bevonásával kidolgozzuk, és segítjük a megvalósítást is.

Ismerje meg helyszíneinket!

Previous slide
Next slide