+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

Élményfőzés programok

Szerezzen örömet gasztronómiai kalandokkal

Főzés

Élményajándékainkkal olyan meglepetést adhat át, amely az ajándékozottnak garantáltan különleges élményt nyújt.

 

Az Ízes Vidék Gasztroműhely új, korszerű, jól felszerelt konyhájában változatos főző és sütő workshopok közül választhat a megajándékozott.

A programok sokszínűsége garantálja, hogy megtalálja a számára érdekes, vonzó programot, melyek során átélheti mindazt, ami a főzésben, sütésben varázslat. Magával ragadja

 • az ízek, illatok harmóniája, 
 • a fűszerek, aromák varázslata
 • a közösségben alkotás hangulata.

Mi történik az ajándékutalvány vásárlásakor?

Ajándékutalvány vásárlásakor a fizetési folyamatot követően e-mailben küldjük el Önnek a választott utalványhoz tartozó egyedi kuponkódot.

Az ajándékutalványok, azaz a kuponok az Ízes Vidék Gasztroműhely bármely programjára, a vásárlástól számított 1 éven belül használhatóak fel!  

E-mailben elküldjük az egy oldalas nyomtatható ajándékutalványt is a kuponkóddal, így Önnek a nyomtatást követően nem lesz más dolga, mint átadni az ajándékot.

E-mailben nyomtatható ajándékutalványt küldünk

gasztrokupon

A programok helyszíne az Ízes Vidék Gasztroműhely Oszkóban

Felhasználási garancia

 • Az ajándékutalványok, azaz a kuponok az Ízes Vidék Gaszroműhely bármely programjára a vásárlástól számított egy éven belül felhasználhatóak. 

 • Amennyiben a megajándékozott nem talál az érdeklődésének megfelelő Gasztroműhely workshopot, abban az esetben a Népfőiskola kézműves workshopjain is felhasználhatja az ajándékutalványt. A felhasználáshoz 

Ha az ajándékozott szeret sütni – főzni, akkor nincs is jobb, mint egy olyan élményajándék, amely gasztronómiai élményeket nyújt.

Tudnivalók a programokról

A kurzusok jellemzően 3-4 órás időtartamúak. Bizonyos programok több alkalmasak.

A workshopokkal kapcsolatos további információt a konkrét workshopok meghirdetésénél a leírásoknál találja meg. A részvételi díj bruttó ár, a tanfolyamok ára tartalmazza:

 • az elméleti oktatással egybekötött gyakorlati munkát,
 • a termékek elkészítéséhez szükséges összes eszközt és alapanyagot,
 • a tanfolyami oktató anyag írásos leírását,
 • helyszíni frissítő fogyasztását.

Gondoskodjon az ajándékról most!

Felhívjuk figyelmét, hogy a vásárlás a díj befizetésével válik érvényessé.
A megvásárolt ajándékutalványok a vásárlástól számított egy éven belül használhatóak fel!

További kérdéseire a Gyakran ismételt kérdéseknél talál választ.

Nézze meg  aktuális programjainkat!

A programok helyszíne: az Ízes Vidék Gasztroműhely

Gyakran ismételt kérdések

Azonnali bankkártyás fizetéssel, vagy banki átutalással, mely választása esetén a fizetési határidő 3 nap. A regisztrációs díj bruttó ár.

A fizetési határidő elmulasztása esetén jelentkezését töröljük. Ezt követően a lenti jelentkezési űrlapon ismét foglalhatóvá válik ez a hely, mások számára is.

Ezekre a programokra nem lehet készpénzes fizetéssel jelentkezni. Kérjük válassza a bankkártyás fizetést vagy a banki átutalást.

A megvásárolt ajándékutalványok a vásárlástól számított egy éven belül használhatóak fel, válthatók be az Ízes Vidék gasztroműhely programjaira.

 • az elméleti oktatással egybekötött gyakorlati munkát,
 • a termékek elkészítéséhez szükséges összes eszközt és alapanyagot,
 • a tanfolyami oktató anyag írásos leírását,
 • helyszíni frissítő fogyasztását.

Mindenképpen olyan ruhában, amelyben kényelmesen, komfortosan érzi magát, A ruhát védő kötényt természetesen biztosítunk a workshop idejére, de a konyhai munka során lehetséges, hogy a saját ruha is szennyeződik bizonyos mértékben a kötény által nem fedett helyen.

Legkorábban a kurzus kezdése előtt fél órával tudjuk fogadni, de legalább 15 perccel a kezdés előtt kérjük, hogy érkezzen meg.

Igen, a műhely előtt kialakított parkolókban lehetséges a díjmentes parkolás.

A tanfolyam kölcsönös bemutatkozással kezdődik, majd az oktató szóban bemutatja és elmagyarázza az órán elkészítendő ételeket, a hozzá felhasznált alapanyagokat és eszközöket, ezt követően a résztvevők csoportosan vagy egyénileg ( feladat jellegéhez igazodva) készítik el az ételt ( ételeket).

Természetesen valamennyi közösen vagy egyénileg elkészített étel hazavihető, amennyiben az étel jellege erre lehetőséget biztosít (kivétel a közösen főzött és elfogyasztott ételek). Környezetünk védelme érdekében örülünk ha hoz magával újrafelhasználható csomagolóanyagot.

Igen, lehetőség van egyéni/privát workshopok, illetve egyedi (pl. céges csapatépítők, baráti társaságok számára szóló, stb…) foglalkozások megrendezésére is maximum 12 fő-ig. Ezen foglalkozások árai, a létszám, az időtartam és a tematika függvényében személyre szabottan kerülnek kialakításra, így amennyiben ilyen jellegű eseményt szeretne igényelni, a részletek egyeztetéséért kérjük, írjon az alábbi e-mail címre:………….

Sajnos kísérő / megfigyelő jegy vásárlására nincs lehetőség. Amennyiben ismerős is szeretne részt venni a kurzuson erre egy teljes árú jegy megvásárlásával van lehetőség. A helyszínen történő regisztráció és fizetés nem lehetséges.

A tanfolyamokon készített ételek nagy része tartalmaz allergén összetevőt. Kivételt képeznek ez alól a különleges táplálkozási igényekre épülő gasztrokurzusok.

A workshop időpontja legkésőbb a workshopot megelőző 4 nappal átfoglalható egy másik időpontra. Időpont módosításra a workshop időpontja előtti 3 napon belül már nincsen lehetőség. Amennyiben új időpontra foglalna át, kérjük a workshop napja előtt legalább 4 nappal e-mailben jelezze!

Amennyiben további kérdése merül fel, keresse munkatársunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Bohárné Szabó Mónika

 • e-mail: uh.ravsavofpen@akinom.enrahob
 • telefon: 0630/095-2701

A Gasztroműhelyben az ízek lavinája várja. Ne maradjon le változatos programjainkról!