+36 30 095 2701

uh.ravsavofpen@ofni

Foglalja le a helyét most!

A kívánt programra az alábbi űrlapon tud regisztrálni. Itt kérjük, először válassza ki a felkínált listából azt a programot, ami Önt érdekli, majd a kért adatok megadását követően tudja elküldeni jelentkezését.

  • A kurzusokon a résztvevők száma korlátozott. Az egyes workshopokra vonatkozóan a szabad helyeket az űrlapon tudja követni. Jelenleg csak az itt látható szabad helyek állnak rendelkezésre. 
  • Amennyiben több programunk is érdekli, az esetben mindegyikre külön kell regisztrálnia.
  • A regisztrációhoz először ki kell választania az elérhető rendezvények közül azt, amely önt érdekli, majd a szükséges adatokat kell kitölteni.
  • A regisztrációt követően az ön által megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.
 
Felhívjuk a figyelmet, hogy amennyiben az űrlapon az elérhető rendezvényeknél nem látja az önt érdeklő rendezvény nevét feltüntetve, abban az esetben sajnos nincs a programra szabad hely, a jelentkezők száma elérte a létszámkorlátot, így nem tud regisztrálni, és sajnos nem tud résztvenni az eseményen.


Ha nem szeretne lemaradni programjainkról...

Iratkozzon fel hírlevelünkre, melyből egy-egy hónap programjairól értesülhet és közvetlenül regisztrálhat az eseményekre. Mivel a rendezvényeink jelentős része limitált létszámú, így nem marad le a legnépszerűbb programokról sem.